Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diokhan

    addikt

    válasz Imy #148332 üzenetére

    Sehol sincsenek biztonságban a képeid. Én az iCloud-ot csakis jegyzetek, névjegyek tárolására használom, a képeimet nem akarom sehol viszont látni. Ettől függetlenül bártan használhatod, semmi baj nincs vele, csak miután annyi cikket lehet olvasni arról, hogy most többmillió jelszót lopnak innen-onnan...

    Ha az alábbi cikkeket elolvasod, meglátod, hogy elég aggasztó, hogy olyan nagy nevek is szerepelnek bennük, mint Yahoo! vagy épp a dropbox.

    http://hvg.hu/cimke/adatlop%C3%A1s

    Ezek tükrében nem vagyok benne biztos, hogy egyszercsak nem lesz mondjuk egy olyan hacker, aki az iCloud-omat töri fel, ahogy volt már erre pár példa, amikor hírességek iCloud fiókjait loptál el. Jó, biztos, hogy annak kihegyezett célja volt, de sosem lehet tudni.
    Mondjhatják erre, hogy "akkor a facebookra miért töltesz fel képet", nos azért, mert ott olyan képek vannak, amikről nem baj, ha ott vannak, hisz én töltöttem fel őket. Viszont a telefonomon vannak olyan képek is, aminek semmi keresnivalója nincs a neten, még a felhőben sem. Szóval én inkább veszek itthon nagyobb vinyót és magamnak tárolom a képeimet.

    [ Szerkesztve ]

    Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

Új hozzászólás Aktív témák