Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zooole

    senior tag

    Sziasztok!

    Új iPhone tulaj. Most vettem egy 64Gb-os SE-t, iOS 9.3.2 fut rajta. A telefon teljesen jól működik, egy problémával.

    Azt vettem észre, hogy LoD váltásoknál, mikor picit töltenie kell, borzalmasan bele tud akadni játékokba. Real Racing 3, ami szerintem meg sem kéne neki kottyanjon, kvázi játszhatatlan.

    Kíváncsi voltam, mit produkál benchmarkokon és eléb borzasztó eredményeket kaptam. 3DMark Sling Shot Extreme-re 2000 pont-ra írja az SE átlagot (ami kb. a 6s/Plus score-ja is természetesen).

    Én kínlódtam vele, de sosem akart ez összejönni. Aztán valahogy csak csak, mikor nyitott ablak mellett 20 fok volt a szobában csak ki tudott magából préselni egy ilyet. Érdekes, hogy ez a pontszám is úgy jött össze, hogy pár tesztben túlteljesítette az átlagot, a physics section 3-nál meg 11FPS helyett 5-öt produkál hőmérsékletfüggetlenül. Közvetlen ez után elindítva még egy tesztet, 1400 körüli pontok jönnek össze.

    Általános használat után (ami UI-t, vagy Safarit jelent) 1800 fölé nem is megy.

    Természetesen nem a hűtőben szeretném használni a telefont és a korábbi Nexus 5 telefonomnál is a thermal throttling szúrta legjobban a szemem.

    A kérdésem az lenne, hogy nálatok is ezt csinálja-e, vagy ez valami hardware problem? Esetleg az iOS 9.3.2 csinált valamit?

    Tudom, hogy ez a küönbség játékokon kívül ne vehető igazán észre, de ha nem normális, inkább kicserélném amíg tudom.

Új hozzászólás Aktív témák