Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zaja2

    senior tag

    sziasztok!

    a problemam a kovetkezo:

    jb-keltem az iphone 4-et panguval,mukodott is,volt cydia meg minden de valamit elqrtam es eltunt a cydia ikonom.

    nem engedi visszaallitani a keszuleket restorral sem itunesbol, sem pedig ios alol az iphone-on. eloszor itunes-al probaltam,recovery-bol - DFU-bol aztan telefonrol. ha itunes-al probalom restorolniDFU alatt akkor csak black screen jon be, es varakozik a keszulek. 2 oran at is hagytam es semmi.Ha recovery-bol akkor pedig cirkulal a kepernyon a kis kor es annyi. Ha ios alol akkor is csak cirkulal a kis karika a kijelzo kozepen es nem lep tovabb detto.

    csak a cydia-t szeretnem ujratelepiteni, amihez van is deb file-om es ifunboxal darabokra szedve a debet minden mappajat es file-jat beillesztettem ahova kell. van is cydia ikonom ujra a fokepernyon, de amikor elinditom, akkor bevillan a fomenuje, es ki is lep. ugyan ez iFile-al is, mert azt is ugy tettem be a raw file systembe. hogyan telepithetem ujra a cydiat re-jailbreak nelkul es ifile filekezelo nelkul ami tudja hasznalni a. dob kiterjesztest? koszi a valaszokat.

    Udv, Zaja

    szerk.:
    nyilvan eleg lenne ha csak az iFile fent lenne es futna a keszuleken,mert feldobnam ra a cydia deb file-t az meg tudna magatol telepiteni ,de az sem indul.

    [ Szerkesztve ]

    Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon

Új hozzászólás Aktív témák