Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aaron14

    őstag

    válasz Kbali #116128 üzenetére

    Offline vásárlásnál csak akkor érvényesítheted a 3 munkanapos cserejogodat, ha a meghibásodás akadályozza a rendeltetésszerű használatot, jelen esetben a telefonálást. Például ha az egyik kamera egyáltalán nem működik, akkor a vásárlástól számított 1 perc múlva sem cserélik, hanem javítják, mivel telefonról beszélünk és a kamera meghibásodása a telefonálást nem akadályozza.

    Vicces, de így van.

    Ezért kell mindent online vásárolni és személyesen átvenni. Ebben az esetben átvételtől számítva 14 napon belül akármikor visszaviheted, indok sem kell hozzá. Ha a helyszínen kibontod és mondjuk valami nem stimmel vele, amit amúgy nem ismernének el hibának (pl.: LCD kijelzőnél 1 pixel hiba sok gyártónál nem hiba), akkor felajánlhatod, hogy adjanak egy új dobozosat, mert ez neked nem kell vagy fizessék vissza a törvényileg előírt határidőn belül a pénzt. A teljes vételárat vissza kell fizetniük, persze csak abban az esetben, ha nem ejtetted le, amortizáltad le, stb.

    U.i.: Egyébként a fogyasztóvédelem álláspontja az, hogy a refurb telefonok sem javításnak, sem cserének nem felelnek meg. ;]

    [ Szerkesztve ]

    Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!

Új hozzászólás Aktív témák