Hirdetés
Aktív témák
-
-Ben-
veterán
----
ui.: már én is látom, mire leírtátok kiszúrtam....
nem gondoltam volna, hogy pont most volt ez téma...
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz
manchester85 #47157 üzenetére
Kár. De remélem megtartják ezt a formát, legalábbis valami hasonlót... nem akarok ilyen itt-ott domborodó "könnycsepp" formákat.
ui.: ellenkező esetben marad a 4S...
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
iPhone 5 -ről vannak már elképzelések, formatervek? Esetleg valami kép, hogy hogyan is néz majd ki...?
köszi
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
A Home gomb alá/mögé beszoruló „piszkot” mivel lehetne kipucolni? Fehér telefonon igen ronda, pedig nem szoktam mocskos kézzel tapizni....
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
Érdemes olyannal visszavinni a telefont, hogy van a tetején az antenna és a bekapcsoló/lezár gomb körül egy pár miliméteres elválás?
Ezt eddig nem vettem észre, de ma láttam nagy fénynél, hogy ott bizony van egy szép elválás, ahová beférne egy papír csücske ...
Nem olyan feltűnő, de azért ha jól megnézzük akkor látszik, remélem nem fog szétesni a kezemben.
-
-Ben-
veterán
válasz
Solar_Wind #37238 üzenetére
Értem. Akkor nem az enyém rossz ezek szerint.
A színével egyébként semmi bajom, de nagyon „piszkos” :S kár érte...Más:
Ezt írja a telefon amikor beakarok jelentkezni az apple ID-vel:
This Apple ID has not yet been used before in the iTunes Store. Tap Review to sign in, then review your account information.Nem tudom mit lehetne ezzel kezdeni, olvastam, hogy kenny -nek is volt ilyen problémája, de a mai napig nem tudta megoldani....
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Nektek milyen minőségű képet gyárt szeretett készüléketek?
Valahogy nem vagyok tőle elvarázsolva, vagy csak nálam van valami probléma?Egy kis összehasonlítás:
(mindkettő 5 megapixeles és led vakus). Nem lehet valahol felbontást állítani?
ui.: a samu sem csinál „gyönyörű” képet, de szerintem még mindig jobb, mint az i4
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz
JackDaniel's #35563 üzenetére
Nálam „restore” megoldotta. 2. nap jelentkezett ez, és enyhén kiakadva elkezdtem bütykölni, végül restore helyre tette és azóta is jó - kopkop (igaz, tegnap mintha egyszer már megint hülyéskedni szeretett volna ...)
Apple ...
-
-Ben-
veterán
válasz
runner 125 #35468 üzenetére
Milyen tok az az „ezeröccáz” ft-os?
Nekem is kellene valami olcsó, de olyat keresek, ami belül puha, tehát nem karcolja össze sem a kijelzőt, sem a hátlapot. Néztem néhány igen szép tokot 4.000 ft körül, de mind egy sz.r volt, nagyon kemények voltak belül.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz
manchester85 #35406 üzenetére
Értem én... csak megkérdeztem, hogy nem lehet -e átállítani, de nem.
Nem probléma, csak tudni akartam, hogy ez normális -e, vagy csak nálam ilyen.
Köszi mindenkinek!
-
-Ben-
veterán
válasz
manchester85 #35401 üzenetére
Hát én naív meg, na mondom készítek egy fotót magamról .... aztán ilyen tükörképeket gyártott... Ezt sehogy nem is lehet átállítani? Gondolom nem...
-
-Ben-
veterán
Köszi!
-
-Ben-
veterán
Lehet, hogy totál idiótának fogtok nézni és baromi nagy hülyeséget kérdezek, de valami nekem nem világos. Az első kamera az miért a „tükörképemet” fotózza ? bármit készítek vele, amíg lefotózza addig a normál helyzetben van, amikor megnyitom a képek között, ott meg totál fordítva van a kép, tehát olyan mint a tükörkép. Ez nálatok is ilyen?
-
-Ben-
veterán
Egyre többen írjátok, hogy laggol az 5.0.1, hát nem tudom bemerjem -e vállalni, mikor nekem a 4.3 -mal sem elég „gyors” a telefon.
Nagyon érzékeny vagyok az ilyenre, a legapróbb akadást is észreveszem.
-
-Ben-
veterán
Így dobáljátok...
Az előbb véletlenül levertem az asztalról....A sarka megpattant egy picit
-
-Ben-
veterán
Ti használtok valamilyen jóféle MSN-t ? Kellene nekem valami jobb ......
-
-Ben-
veterán
válasz
vadászcsiga #34540 üzenetére
Ja, épp ezt mondom, hogy én is lefogom cserélni több okból sem felel meg. A régi galaxy -hoz jó volt, de azért ehhez nem. Az iPhone „dizánjról” meg annyit, hogy szerintem a jelenlegi legegyszerűbb és legszebb telefon a piacon.
-
-Ben-
veterán
Nekem ilyen van most de lefogom cserélni, mert egy pár miliméterrel lehetne hosszabb.. kicsit „súrolja” a telefon két végét és nem szeretném, ha szétcseszné ...
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz
vadászcsiga #34532 üzenetére
Nem tudom, hogy két picike mágnes miért barmolná el a kijelzőt, de biztos Neked van igazad..........
ui.: viszont az új tokod az nagyon fain lesz, ilyen lehet, hogy nekem is kell, bár 6 K egy kicsit sok érte.....
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Tegnap végül is elfelejtettem megkérdezni, de most megteszem:
Érdemes iOS 5-re váltanom i4 -en? Van valamicske értelme, illetve nem lesz lassabb a teló?köszi
-
-Ben-
veterán
Srácok!
Kapni olyan fóliát i4 -re amit szinte lehetetlen észrevenni és jól védi mégis? Olyanra lenne szükségem, ami csak az ellen véd, hogy ne legyen karcos se az érintőpanel, se a hátlap, de észrevenni ne lehessen, tehát jól illeszkedjen és ne legyen túl vaskos, mert baromi ocsmány amikor láthatóan virít rajta a félig matt fólia ..... meg itt-ott a szélén kilóg.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Hali!
Friss iPhone 4 tulajdonos vagyok, és az lenne a kérdésem, hogy vannak -e itt is hasonló „problémák”, mint android esetében, azaz, hogy a háttérben szinkronizál, adatforgalmat használ? Azért kérdezem, mert nem szeretném, ha kijönne egy 50.000 Ft-os számla.
Nem kell mobilnet (3G, HSDPA, stb), netezéshez csak WiFi -t fogok használni. Belehet valahol állítani, hogy a mobilnet offolva legyen vagy ez itt nem is szükséges?
Köszi!