-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
-
erdoke
titán
válasz
Vasinger! #9916 üzenetére
Nyilván félreírtad, és "egy ilyen cég, mint a Facebook" akart lenni?
Ugyanis ők fejlesztik a Facebook appot.
Emellett viszont elég sok FB app van még, ami ha tudásban nem is feltétlenül nyújt sokkal többet, de legalább stabil. Pl. MyPad+.
Akad itthon egy 620-as Lumia, és a kenterbe alázza facebookozásban elég rossz vicc... -
Syl
nagyúr
válasz
Vasinger! #9912 üzenetére
A 6.1-gyel semmi baj nem volt. Ahogy a Samsung SIII és Galaxy Tab-bal sem, mindkettő gyári rom.
-
Syl
nagyúr
válasz
Vasinger! #9898 üzenetére
Mondjuk ez az ami kicsit csábít a droid felé, a kicsit nagyobb játszótér, jobban ki lehetett belezni a telót, mint IOS-en. De mellé kaptunk fagyásokat és instabil működést.
Mondjuk ez számomra kicsit vicces kijelentés. Merthogy az iOS7 nem kis érdekességeket képes produkálni. A lányom iPhone 4s-se naponta fagy akkorákat (pl. zenelejátszás közben), hogy zúzmarás lesz a konyhaablak (power+home hosszas tartásával lehet csak életre kelteni), az én iPad4-em pedig szeret spontán rebootolni (főleg taskváltáskor).
Ehhez képest a telefonom 4.1-es androiddal és az előző táblám 4.0-val a stabilitás és megbízhatóság mintapéldája. -
Xero
nagyúr
válasz
Vasinger! #9898 üzenetére
Az a software amit ember ír sosem lesz tökéletes.
Egyébként a korlátozott hozzáférésnek több előnye van mint hátránya.
A torrent klienst meg nem is értem. Arra ott van az asztali/mobil pc, nas, server akármi, ami utána dlna-n osztja vagy egyszerű fileserverként elérhető szinte bárhonnan. Nekem is 24/7-es a MP, amin fut minden ilyen és a világ másik végéről is elérhető.
-
erdoke
titán
válasz
Vasinger! #9742 üzenetére
Ezt a legritkábban, vagy csak nem várom meg. Általában csak fehér oldal és homokóra percekig. Olyan is volt, hogy félig betöltötte a főoldalt, aztán úgy maradt. Semmire nem reagál, néha meg kis is lép. Rohadtul idegesítő, különösen annak fényében, hogy a 6-on hagyott készülékeken pont úgy működik, mint korábban. Tehát nem a teljes AppStore rendszer halott, hanem valami gubanc van a 7-es kliens app és a kiszolgáló szerver között. Talán sokkal több adatot akarnak forgalmazni, mint teszi azt a 6-os/szerver páros.
Tegnap reggel még ment (amikor az amcsik durmolnak), mára időponttól függetlennek tűnik.
Fejlesztők örülnek, hogy új készülékek, újra fizetős átírt appok, aztán döbbennek nagyot, hogy a parasztok mégse vesznek semmit. Ja, mert nem tudnak... -
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #6999 üzenetére
Itt is van pl Zippo Lighter app, esetleg ilyesmi még az iShaver Pro, Milk Cow, Lightsaber, Songify, Action Movie, Fatify, Autodance.
Nekem pedig egy olyan appra/tweakre lenne szükségem, amivel tudok java-ban programozni iPaden. Tudom,h az nem erre való, de 2 hétig csak az lesz nálam, asztali gép nem és elég fontos lenne,h meg tudjam oldani a dolgot. Jó Cydiás tweak is vagy AppStore-os progi is, akár fizetős is.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #5919 üzenetére
De minek hallgatsz flacot? Egy jó 320-as mp3 van legalább olyan jó, hacsak nem komolyzene rajongó vagy és akkor arra bőven jó gyári lejátszó is.
Egyébként az itunes-ban megvasarolhato zenék minősége a legjobb a flac után, 256 kbps AAC. Alig hallható a különbség a veszteségmenteshez képest.peugeotmate
10 dodót nem ér. Egyébként a szifon is kezeli a flacot csak Apple-éknél máshogy hívják, ALAC a neve, m4a a kiterjesztése. -
peugeotmate
addikt
válasz
Vasinger! #5906 üzenetére
Ezt már nézted?
Egyébként nem értem milyen hiányosságokra gondolsz a gyári lejátszó esetében, azon kívül, hogy nem kezeli a Flac és Wav formátumokat. Szerintem a legjobb mobilos zenelejátszó. (De a legtöbb konkurens op.rendszerhez mindig is kellett külső alkalmazás, hogy kezelje az ilyen formátumokat.)
-
vadászcsiga
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest