- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bzs77
tag
válasz CharlieDrop #34402 üzenetére
Ebből 1 órája még kettő volt.Nem tudom bezárni.Csak görgetni tudok.A keresőre és a három csíkra hiába nyomok rá,nem történik semmi.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11t. 20 deka telefonért nem adok több százezret.
-
Bzs77
tag
válasz CharlieDrop #34404 üzenetére
Ki van kapcsolva.
-
Bzs77
tag
válasz CharlieDrop #34406 üzenetére
oké,köszönöm
-
Bzs77
tag
válasz sztanozs #34408 üzenetére
Használtan vettem,tavaly januárban.Akkor maár csinálta.Nem én vagyok az első gazdája,viszont nekem ez az első iphone-om.Ezért azt hittem a safari ennyire szar.Chrome-ot használaok helyette.De asszony i 5s-én meg pöpec.Természeten volt már többször újraindítva,meg gyári visszaállítás is,de nem változott.
-
Bzs77
tag
válasz CharlieDrop #34410 üzenetére
Nem hiszem. Gyári visszaállítás után is csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Mela Kehes
Topikgazda
A MapMyRun és az Endomondo egy cég lehet? Ikonjából gondolom.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
nylontacsko
senior tag
Sziasztok,
Létezik olyan applikáció, amivel nézhetem a havi költéseimet és nem manuálisan (természetesen a készpénzes fizetéseket leszámítva) kell bevinnem a fizetéseket.
Be és kimenő fizetések esetében is.
Budapest Bank és CIB kártyákat rögzítve.
Köszönöm előre is a válaszokat."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
stvnppp
senior tag
válasz Mela Kehes #34428 üzenetére
Nem egy cég, csak közös a tulajdonos. Az [Under Armour] felvásárolt pár fitness appot fejlesztő céget. Gondolom könnyebb volt, mint saját appot fejleszteni. (Nike, adidas)
-
vans?
őstag
válasz nylontacsko #34429 üzenetére
A Money Pro GOLD elofizeteseben van ilyen, en ezt az app-ot hasznalom, csak manualisan betoltve mindent. Hogy a konkret bankokkal mukodik-e, nem tudom.
hábm bábm
-
nylontacsko
senior tag
Pedig pont az lenne a lényeg.
Money Pro-t használtam én is. Mac-én és iOS-én egyaránt.
Tökéletesen is működött együtt.
De a készpénzes költéseimen kívül, nem szeretnék mást manuálisan bevinni."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz nylontacsko #34433 üzenetére
Elvileg a MoneyWiz tud ilyet de sosem próbáltam.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
vans?
őstag
válasz nylontacsko #34433 üzenetére
"Online-Banking allows connecting Money Pro to your bank to sync your transactions which will significantly reduce your manual entries.
Open the Balance tab, tap “Edit” > “Add” > “Online Banking”. The app will offer you to activate Money Pro Gold subscription (if you haven’t done it before) which provides Online-Banking service. If you want to connect to Online-Banking an account that already exists in the app open the editing form of the account and tap “Connect Bank Account”.
Are your banks on the list of the supported banks of Money Pro? Most probably, yes. Before you buy Money Pro Gold subscription please tap the title “Check if your bank is supported”. In the opened window start entering names of the banks you need to check if they are on the list."
hábm bábm
-
nylontacsko
senior tag
Nem is olyan rossz.
Bár jó lett volna valaki, aki használati tapasztalatokkal is tud szolgálni.
A GOLD 15.990.-Ft egy évre (nincs egy doboz cigi ára havonta).
Jól emlékeztem, hogy jól testre is szabható az app (FaceID, stb.)
Lehet kipróbálom egy havi előfizetéssel és meglátom, hogy a hétköznapokban, mennyire "életképes és használható".
A GOLD előfizetés alatt rákerestem a CIB és a Budapest Bankra is. Mindkettőt támogatja.
Bár azt nem értem, miért három alternatívát dob ki rá (kép mellékelve).
[kép]
Az OSX kliens viszont nem olcsó, bár ez is relatív. 6.490.-Ft. Azt még meglátom, hogy kell e egyáltalán desktop verzió, vagy elegendő a mobil app."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
vans?
őstag
válasz nylontacsko #34436 üzenetére
En teljesen jol megvagyok csak a mobil app hasznalataval. Szerintem is probald be egy honapra.
hábm bábm
-
stvnppp
senior tag
válasz #05304832 #34442 üzenetére
Sirit nem használom - úgy általában semmire sem, csak be kell legyen kapcsolva pl. Carplayhez -, így a hatékonyságát nem ismerem, amivel próbáltam egyszer-kétszer, azt felismerte. Egyébként a “Hey Siri, what song is this” parancsra hallgat. Azt viszont nem tudom, hogy listázza-e a kereséseket, lehet, hogy nem.
Én anno, jó pár éve a Soundhound-dal kezdtem, eleinte jó volt, aztán elkezdett sok számot nemfelismerni, ezért váltottam a Shazamra, elvileg ez most a piacvezető. De szerintem próbálgasd ki, és meglátod, hogy Neked melyik a frankó!
-
-
Motar
tag
Sziasztok!
Google authenticator-ral van gondom. Új telefonom lett, viszont a régi már nincs meg és azóta teljes törlésen esett át. Most nem tudok belepni egy oldalra, mert kéri a 2. lépcsős visszaigazolást, ami ugye a régi telefonon volt. Az email fiókom megvan, mindent elérek vele. Van ötlet hogy tudnám valahogy visszavarazsolni? IPhone készülékekről szó amúgy.
Fontos lenne, pénzem van azon oldalon, de a supportra nem akarok egy hetet várni, ha egyáltalán reagálnak...Gmailből nem tudom visszahozni, mert a mailhez nem volt hozzárendelve. Nem tudom icloud ba meg lehet-e nézni, vissza lehet-e varázsolni úgy, hogy nem törlöm az egész telefont. és lehet nem is működne utána se...
Köszi
Attól hogy mindig a szexre gondolok, már szexmániás vagyok?
-
Motar
tag
válasz MasterMark #34448 üzenetére
De ha nem tudok belepni az oldalra, akkor hogy?
Attól hogy mindig a szexre gondolok, már szexmániás vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest