- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf13
őstag
válasz #05304832 #29202 üzenetére
Ha fizikailag az ipaden legyen akkor nem értem, hogy jön ide a felhő ? Ha onnan akarod lehúzni , ahhoz is vannak appok. De ugye te semmi ilyet nem közöltél.
Vagy egyáltalán ha úgy leírnád , hogy ne másnak kelljen kitalálni mi a fenére van szükséged,A lényeg , nem kell más segítsége , megoldod.
Igazán nincs mit
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz #05304832 #29202 üzenetére
Mondjuk ha legalább annyit leírtál volna a hsz-edben, hogy egyáltalán melyik felhő szolgáltatásról beszélsz, lehet segített volna abban, hogy választ kapj
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
duce78
tag
Lehet, hogy csak nekem újdonság, de ki és bejelentkezés után újra magyar a store.
Másnak is eltűnt az Fb Groups?Nem lessz, hanem kérek!
-
Imy
veterán
Milyen olyan program van, ami ingyenes, amivel az aktív wifi csatornákat meg lehet nézni? Azaz melyik környező wifi router melyik csatornán sugároz. például
-
jazzkifli
tag
válasz Mela Kehes #29207 üzenetére
Nálam a sima FB app megfelelően működik a csoportok kezelésére.
Aláírás
-
bigdady
nagyúr
Van egy rakás dollárom az appstore számlámon. El tudom ajándékozni vhogy?
-
veterán
Vlc playerrel van ra lehetoseg hogy wifi halozaton levo(ipad , pc) ipaden tudjak a pc-rol filmeket nezni? Vagy valami mas lejatszoval? Koszi
3njoy the Lif3
-
Diokhan
addikt
válasz bigdady #29225 üzenetére
Karikáztam pirossal a képen:
A kódot utána elküldöd annak, akinek szeretnéd, az illető pedig ugyanúgy iTunes-on belül, alul a beváltás linken tudja érvényeíteni az ajándékot.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
nofi
addikt
Az normális, ha IAP veszek valamit az egyik alkalmazásban és egy másik, családi csomagban lévő készüléken feltelepítve nem elérhetőek ezek a funkciók. Ilyen esetben újra meg kellene venni?
Xbox GT: nozsolt
-
Diokhan
addikt
Igen, sajnos ez így van. Az IAP nem vonatkozik a családi megosztásra.
Danilla gyorsabb volt Bocsesz én közben elbambultam egy kicsit
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Rage47
veterán
frissült a iCsekk app, most már végre nem az iPhone 5 felbontásában jelenik meg
-
-
batai15
félisten
Sziasztok ! Keresek rendes hiit / tabata appot
Valahogy nem találom az igazit .
Normális kinézet legyen valamint így lehessen beállítani a dolgokat
Warmup
Number of rounds
Number of cyles
Number of ex.
Time for ex.
Time for rest.
Ill pihenő idő
köszi -
Rage47
veterán
-
veterán
válasz univerzita #29223 üzenetére
Muszaj felmasolni a filmet az ipadre? Nem tudom az ipaden levo vlc vel halozaton keresztul lejatszani a pcrol?
3njoy the Lif3
-
BaLee
addikt
Lehet noob kérdés, de hogyan tudom a 240fps-es lassított videókat megnyitni pc-n és szerkeszteni majd lassítva feltölteni pl. youtubera?
Windows movie maker nem eszi meg azt a formátumot.
-
csp01
tag
Android telefonon Locus Map-et használok túrázáshoz. Ismerőst érdekelné iphone-ra. Létezik vagy van alternatíva?
-
faki_
senior tag
Nincs, a GPS Kit-et szokták ajánlani, de nem ingyenes. Nekem a turistautakhoz a Vectorial Map Lite van fenn, ennek is van fizetős változata Vectorial Map Offline Viewer néven.
https://vandorbot.hu/turistaterkepek-iphone-ipad
https://szifon.com/2013/03/10/vendeg-blogger-turazas-ios-eszkozokkel-turistautak-hu-terkepekkel/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest