- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
'Igaz az h a támogatási idő után már csak levélnehezék egy ipad?'
Ez egy netto baromság. Elöször is az OS támogatás évekig van. Másodszor, az új OS-re való frissithetöség megszünése után is évekig használható még a legutsó elérhetö OS-szel. Harmadszor ahogy a többiek is irták, amikor már azt tapasztalod, hogy ténylegesen belassul, vagyis szimplán kevés lesz az új tartalomfogyasztási teljesitményigényekhez, addig annyi idö eltelik, hogy annyi idö alatt minden más eszköz is 'leamortizálódik', ha nem hamarabb. Apple HW + OS verhetetlen az 'idötállóság / belefektetett anyagiak' terén. (És a stabilitásról se feledkezzünk meg.) Szvsz.
-
ck0kiE
csendes újonc
Frissitések már nem nagyon lesznek 7 év után, de böngészni stb még jó lehet. Azt is kalkuláld azért bele, hogy ennyi idő után az akksi is szépen elhasználódik, illetve a proci is belassul. Van egy 1-es Airem, ami így 9 év után már inkább a papírnehezék kategória, tárhely, sebesség és akku miatt is.Ár/értékbe idősebb sima Ipad-et én már nem vennék.
-
BlackJack21
tag
Mi nemrég nagyon jó akcióban(143eFt-ért) vásároltunk egy Samsung Galaxy Tab S7 FE-t. A "nagylány"- nak online oktatásra, ha kell. Eddig egy Air2 volt, ami mint egy igásló dolgozik még mindig. Az S7-el eddig semmi probléma, a pen kifejezetten tetszik, mondjuk nincs összehasonlítási alapom, a hangjára sincs panaszom, a kijelző is megfelel. A 12" feletti méret is könnyen megszokható. Ami negatívum, hogy nehéznek érzem a karomra téve egy idő után. Ha nem jön be hosszabb távon, akkor a 3. tablet ismét Ipad lesz. :) A 2 ökoszisztéma között meg a onedrive/ googledrive mozognak a cuccok.
-
Pano
addikt
Tablet fronton -szerintem- nincs rendes hosszútávú alternatívája egy iPadnek. Ebben a szegmensben minőségileg abszolút egyeduralkodó az Apple még mindig.
Én se voltam apple ökoszisztémás, google-t használok 99%-ban. Egyedül a hívásokat szeretem lebonyolítani a tableten (iPhone csörög lehet fogadni ott is a hívást), ha éppen az van a kezemben.
Gyári appok közül csak a safari-t, de azt se állandóan.
Ha szeretnél ceruzát is használni, akkor a laminált kijelző miatt érdemesebb az air szériában gondolkozni.
-
Parson
addikt
Hello, én ugyanezt csinálom, már évek óta. Apple HW + Apple OS a rendszerstabilitás miatt, de Google szolgáltatások, szinte minden: Mail, Calender, Map, Chrome, Drive, etc... Egyszerüen a google szolgáltatások jobban átjárhatóak, mert platformfüggetlenek, a mac-en és a sima windows PC-ken is gond nélkül müködnek, stb... A platformok közti átjárhatóság pedig kifizetödöbb számomra...
-
Drenadar
veterán
én ugyan már nem tanulok de én is a googlet használom az ipademen és minden maximálisan működik ahogy kell. nem kell feladnod vagy váltanod bármit szerintem. (De lehet én csak az alap google szolgáltatásokat használom mint gmail, a drive tárhely naptár, meg ezek az alap dolgok előfizuval)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest