Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
Sziasztok megjott az emagos kuponos air 5 gen ipad, miert csak 1 ev az apple jotallas?? Ugy tudom az emag hivatalos partner
-
adp
őstag
Én ezt használom iphonra és az órára: https://www.emag.hu/baseus-kompakt-gyorstolto-2xusb-usb-c-pd-3a-30-w-fekete-ccxj-e01/pd/DJHYY4MBM/
számold ki mennyi watt kell neked és azt vedd ebből a márkàból. Azt érdemes tudni, hogy a legujabb 15-os iphone is nagyon lassan tölt, csak az aksi merultebb allapotaban nagyon rovid ideg tolt 20-30w kozt, aztan szepen lemegy… vannak fent neten gorbek..
-
adp
őstag
Sziasztok.
Szerintetek várhato, hogy az 5 gen air ára csökkeni fog mostanában? Nagyon közel van az 5 és a 6 AIR változat260 vs 300
-
adp
őstag
Köszi! Ezt nem tudtam.
Akkor nekem az 5gen air kell, ha jól sejtem. Hol érdemes venni? Esetleg valami jó tipp 0% THM-re? A nem 0-ás nem érdekel, akkor inkább kifizetem egyben.Illetve most nézem miylen rohadt drága az apple pencil. Mi a helyzet a nem apple termékekkel? Rajzolni/ grafikázni nem akarok, kizárólag írni, plussz táblázatokban x-elni.
-
adp
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ipad-et.
Mire használnám: jegyzetelnék vele. Egyik kollégám ezt használja melóban és nagyon megtetszett. Neki egy 4gen ipad air-je van egy 2-es ceruzával. Azt mondta anno azért vette az airt mert ezzel jobb volt írni mint az akkori sima ipaddel.
Nos mi az ami ezt tudja?
Ahogy néztem a Apple iPad 10.9 2022 64GB -ben ugyanaz a csip van. Vajon a kijelző/ ceruzával való írás is van olyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bocsi még nagyon reggel volt mikor néztem