Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, adott egy Ipad Mini 2 4g 64gb. Kijelző csere lenne.
(ez azért fontos mert ha lecserélném a mini 4-re horror lenne egy több éves konstrukcióért)Sajnos az akku a tabletben púposodott, ez idővel tönkretette a kijelzőt, sokszor vibrál, csíkozódik, elvittem szervízbe, akkut kicserélték, kijelzőt nem mert akkor még nem volt annyira vészes. folyamatosan romlik, egyre többet csíkozódik, elszineződik. Szóval szerintem a kijelző csere a legértelmesebb választás.
A kérdés az, hogy magam próbáljam meg a cserét otthon berendelt eszközökkel, vagy ezt pláne bízzam szakemberre. Ha igen hol a legérdemesebb megcsináltatni Budapesten? Ár, szakértelem szempontjából?
iphonedoki? 22.000 már korrektnek tűnik
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Sajna nincs, de ha lezárom a kijelzőt és újra "megnyitom" az ipad-et akkor jó, szóval mikor mit gondol feloldáskor, van amikor patika, van amikor ilyen. De amit még észrevettem hogy a kijelző közepe a tabletnek erősebb nyomásra elszíneződik. Szerintem nyáron nem tett jót neki az autóban levő forróság, gps-nek használom főleg, és volt 2x is, hogy otthagytam a szélvédőnél :/
Nem mai darab, sokat van használva, lehet az akku "puffadt meg". -
Unbaised-Ben
senior tag
Ötlet hogy ez mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Napelem
- Plexi topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest