- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
apple87 #20501 üzenetére
Ajánlani nem tudom - hogy néz már ki - inkább csak mutatom
-
mattheus
őstag
-
Pew
tag
válasz
apple87 #19989 üzenetére
Igaz én csak ritkán és Androiddal(fuuuj
) osztok netet, de azzal még a lejárt lassított is átmegy messenger erejére, ameddig meg van jó. ( csak hát merül eléggé a telefon...)
Az előző ipadem 16GB volt, az kevés volt sajna, mindig kellett valamit törölni. Most egy 10,5 es 64GB os Pro-m van. 30 GB se foglalt, rendszerrel együtt. Pedig több GB feletti program, és sok zene van rajta, plusz sok egyéb program. 32 talán elég lehet, minimális kompromisszummal, de a 64 az meg már értelmes keretek között mindenre elég(igaz ez nem mindegyik modellben elérhető sajna) -
Ragnar95
félisten
válasz
apple87 #19300 üzenetére
Persze, minden hordozható Apple eszközre 1 év világgarancia van, ami aktiválástól indul. Gari pedig sorozatszám alapján működik, nem kell hozzá számla.
Ráadásul az említett eladó telejs mértékben megbízható, én is vettem már tőle nem 1 Apple terméket. A kolléga csak kelti a feszültséget fölöslegesen... -
-
lacy86
addikt
-
Atikusz
senior tag
válasz
apple87 #11722 üzenetére
Az iPad mini 3-ban a mini 2 hardvere van. Nekem volt mini 2, de nekem már teljesítményben nem hozta azt a szintet, amit az ember elvár az Apple-től, elvégre mégiscsak egy 3 éves hardver van benne. Egyedül az ujjlenyomatleolvasó és az arany színű kivitel az amiben különbözik a mini 2-től. A kijelzővel kapcsolatban annyi, hogy az ipad mini 4 kijelzőjével ellentétben nem laminált. Ha egymás mellé teszed a mini 3 és a 4 kijelzőjét, szemmel láthatóan jobb minőségű a megjelenítése a mini 4 kijelzőjének.
Én a helyedben - ha teheted - akkor hozzátennék és mini 4-et vennék. Xoom Store-ban jó áron találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- 1
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest