Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
apple87
üzenetére
Ajánlani nem tudom - hogy néz már ki - inkább csak mutatom

-
mattheus
őstag
-
Pew
tag
válasz
apple87
üzenetére
Igaz én csak ritkán és Androiddal(fuuuj
) osztok netet, de azzal még a lejárt lassított is átmegy messenger erejére, ameddig meg van jó. ( csak hát merül eléggé a telefon...)
Az előző ipadem 16GB volt, az kevés volt sajna, mindig kellett valamit törölni. Most egy 10,5 es 64GB os Pro-m van. 30 GB se foglalt, rendszerrel együtt. Pedig több GB feletti program, és sok zene van rajta, plusz sok egyéb program. 32 talán elég lehet, minimális kompromisszummal, de a 64 az meg már értelmes keretek között mindenre elég(igaz ez nem mindegyik modellben elérhető sajna)
-
Ragnar95
félisten
válasz
apple87
üzenetére
Persze, minden hordozható Apple eszközre 1 év világgarancia van, ami aktiválástól indul. Gari pedig sorozatszám alapján működik, nem kell hozzá számla.
Ráadásul az említett eladó telejs mértékben megbízható, én is vettem már tőle nem 1 Apple terméket. A kolléga csak kelti a feszültséget fölöslegesen... -
-
lacy86
addikt
-
Atikusz
senior tag
válasz
apple87
üzenetére
Az iPad mini 3-ban a mini 2 hardvere van. Nekem volt mini 2, de nekem már teljesítményben nem hozta azt a szintet, amit az ember elvár az Apple-től, elvégre mégiscsak egy 3 éves hardver van benne. Egyedül az ujjlenyomatleolvasó és az arany színű kivitel az amiben különbözik a mini 2-től. A kijelzővel kapcsolatban annyi, hogy az ipad mini 4 kijelzőjével ellentétben nem laminált. Ha egymás mellé teszed a mini 3 és a 4 kijelzőjét, szemmel láthatóan jobb minőségű a megjelenítése a mini 4 kijelzőjének.
Én a helyedben - ha teheted - akkor hozzátennék és mini 4-et vennék. Xoom Store-ban jó áron találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- iPad 10, 64 GB, cellular, 119.000.-
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.20
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) osztok netet, de azzal még a lejárt lassított is átmegy messenger erejére, ameddig meg van jó. ( csak hát merül eléggé a telefon...)