- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kikike
tag
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Multibit #38077 üzenetére
Felesleges oprendszerekről beszélni, inkább a felhasználási módtól függ. Ahogy egy átlag családban simán lehet h egyszerre használnak többen egy laptopot, egy tabletnél is teljesen jogos elvárás hogy kezeljen több felhasználót, szerintem az applenek ez egyszerűen egy szemét húzása, hogy vegyen mindenki saját ipadet…
-
válasz
Multibit #38072 üzenetére
Ugyanúgy ahogy sim-es notebookok is.
Szerintem is jó lenne a multiuser támogatás ipad-re. Mondjuk egy 8/16 giga ramos ipad pro-nál sem jönne rosszul, ott már technikai akadálya tényleg nem szabadna, hogy legyen, inkább a nem akarás a gyártó részéről, gondolom úgy vannak vele, hogy vegyetek még egy ipad-et.
-
Kikike
tag
válasz
Multibit #38066 üzenetére
Igen. Pl. ha gyerek kezébe adod ott is jól tud jönni, bár mobilnál sosem használtam. De tabletet nagyon ritkán használunk, bőven elég a családban egy. Viszont azért telefonja mindenkinek van. De pl. a laptop is mobil eszköz, abban is lehet több felhasználó. Miközben a munka miatt nálunk van mindenkinek saját laptopja nekünk felesleges opció, másnak nem. Ez egy olyan szoftveres dolog amitnek a lehetőségét a gyártó beleteszi, és akinek kell használja akinek nem az nem.
Sosem tetszett az Apple-nek ez a korlátozó filozófiája. Érdekes módon már több mint egy éve nagy elégedettséggel használok e MacBookot és nem korlátozva érzem magam, hanem szabadabb vagyok mint Windows vonalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Air - 16 GB
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest