- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kikike
tag
válasz
mrbego #38258 üzenetére
Hasonló cipőben járok én is, bár nekem a "kapudrog" egy Macbook volt, múlt héten vettem egy alap iPadet. A kijelző nekem tetszik, feketéje nyilván nem amoled, de a színek, felbontás rendben van.
Ahhoz képest, hogy mennyire hangoztatják, hogy Apple zárt rendszer szépen beilleszthető Android környezetbe is: működik a régi NAS elérés, bizonyos appoknál megy a Chromecast is, de ez nem annyira teljes körű mint egy Android telefonon/tableten (weboldalról nem ajánlja fel, ilyenkor a telefonról küldöm át a tartalmat). Látja a nyomtatót, scannert.
Szóval nekem pozitív csalódás. Bátran ajánlom, hogy tegyél vele próbát. -
bostone
addikt
válasz
mrbego #38261 üzenetére
Két opció is létezik abban az esetben, ha netán nem jönne be a termék:
14 napon belüli elállás.
Az eladás. Mivel hiánycikk, szerintem nem sokat kellene ülni rajta.Sokan azt hiszik, az Apple a gonosz erők hatalmát zúdítja a felhasználókra, pedig csak a gondolkodásmódot kellene javítani.
Sok droidrol érkezett utas az első menetben feladja, de vannak, akik áttérnek. -
bostone
addikt
válasz
mrbego #38258 üzenetére
Legegyszerűbb, ha magad bizonyosodsz meg a jelenségről. Több helyen található kiállított darab, más szemével úgysem láthatsz.
Szerintem egy nagyon jó minőségű kijelzőről beszélünk egyébként.Windows, Android, IOS. Vígan élnek egymás mellett, bár lehet azonos alkalmazás esetén eltérés a felületen, engedély engedékenységben.
Nem mindenkinek jön be az Apple rendszer, én egy hónapot rászánnék, a barátság tesztre, mert zömében benne van minden, ami az androidban is, legfeljebb máshol kell keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest