- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Szia, én is szoktam videót vágni iPaden, de nekem még csak nem is M1-van, hanem "csak" A14-es iPad Air. Szintén hobby videók, nyaralások anyagaiból, leginkább iPhone a forrás (4K 60pfs hdr), és mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, akadás nélkül, real time minden
Luma Fusion app mondhatni a legjobb elérhető videós app, és az tud külső ssd-ről dolgozni. Szóval anélkül, hogy felmasolnad előtte az iPadre. Én iCloudból dolgozom, és csak azokat a klippeket töltöm le onnan, amik épp kellenek, és így is összerakok egy videót a 64GB iPadon. Nem a legkényelmesebb, de ezt pont annyira ritkán teszem, hogy belefér ez a kis kompromisszum, csak ezért ma sem vennén nagyobb tárhellyel. (Ellenben a következő laptopom
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Horgász topik
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Luma Fusion app mondhatni a legjobb elérhető videós app, és az tud külső ssd-ről dolgozni. Szóval anélkül, hogy felmasolnad előtte az iPadre. Én iCloudból dolgozom, és csak azokat a klippeket töltöm le onnan, amik épp kellenek, és így is összerakok egy videót a 64GB iPadon. Nem a legkényelmesebb, de ezt pont annyira ritkán teszem, hogy belefér ez a kis kompromisszum, csak ezért ma sem vennén nagyobb tárhellyel. (Ellenben a következő laptopom
).