- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Szia, én is szoktam videót vágni iPaden, de nekem még csak nem is M1-van, hanem "csak" A14-es iPad Air. Szintén hobby videók, nyaralások anyagaiból, leginkább iPhone a forrás (4K 60pfs hdr), és mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, akadás nélkül, real time minden
Luma Fusion app mondhatni a legjobb elérhető videós app, és az tud külső ssd-ről dolgozni. Szóval anélkül, hogy felmasolnad előtte az iPadre. Én iCloudból dolgozom, és csak azokat a klippeket töltöm le onnan, amik épp kellenek, és így is összerakok egy videót a 64GB iPadon. Nem a legkényelmesebb, de ezt pont annyira ritkán teszem, hogy belefér ez a kis kompromisszum, csak ezért ma sem vennén nagyobb tárhellyel. (Ellenben a következő laptopom
).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Luma Fusion app mondhatni a legjobb elérhető videós app, és az tud külső ssd-ről dolgozni. Szóval anélkül, hogy felmasolnad előtte az iPadre. Én iCloudból dolgozom, és csak azokat a klippeket töltöm le onnan, amik épp kellenek, és így is összerakok egy videót a 64GB iPadon. Nem a legkényelmesebb, de ezt pont annyira ritkán teszem, hogy belefér ez a kis kompromisszum, csak ezért ma sem vennén nagyobb tárhellyel. (Ellenben a következő laptopom
).