Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zoli62
üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy valaki így használja, 20%-onként, hanem hogy az ilyen kis mértékű merülések és visszatöltések mikor adnak ki egy ciklust. Egyébként valóban ahogy a többiek írják, ha csak akkuról és teljesen lemerítve majd visszatöltve használtad a laptopod, akkor lényegében a lehető legnagyobb terhelést adtad az akkunak és ez valóban kb a maximális akkuelhasználás jegyében lett használva. (De persze ha pl állandóan út közben használtad akkor nyilván más nem is volt opció.)
-
Semin
őstag
válasz
zoli62
üzenetére
Márpedig úgy van ahogy lugosi #41538 fórumtárs írta.
Magad is ellenőrizheted. Coconut Batteryvel irasd ki a ciklust, majd 50%-ról töltsd fel a mac-ed. Nem fogja számolni. Ha még 1x megismétled pontosan egy ciklussal fog nőni a számláló.
“Az öt éves Macbook Air( 2017)-ben összesen hatvan teljes töltési ciklus van”Ha nem használod -vagy csak kábelről- akkor persze hogy nincs benne ciklus.
De el kell keserítselek. Amint elkezded csak akkuról használni az ilyen gépeket szinte azonnal beesik az akku kondíciója.
Az én 2018-as macbook air-em 0 extra törődést kapott, 3 éves korában 94%-os akkuval adtam el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- World of Tanks - OFF topic
- Fotók, videók mobillal
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Hobby elektronika
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- reMarkable 2
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest