- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Szerintem az akkumulátor kímélés szempontjából nem életszerű, hogy azt figyelje valaki, hogy pár töltés/lemerítésnél a töltöttségi szintek összege száz százalék legyen, és így ugyanúgy egy töltési ciklusnak számítson, mintha nulláról száz százalékig töltené az akkumulátort. Ezzel szemben az reális, hogy feltöltöd például nyolcvan százalékra, majd lemeríted negyvenre, de utána, mivel van időd, száz százalékra feltöltöd, így viszont összesítve nem egy töltési ciklusról beszélhetünk. Magyarul jobban nő a ciklusszám, előbb eléri a megengedett határt, az akkumulátor élettartama csökken. Ezért könnyebb követni a teljes töltés/merítést cikkusokat. Én az összes eddigi lítiumion akkumulátorral rendelkező eszközömet lemerítettem, és teljesen feltöltöttem, jelentős romlást emiatt nem vettem észre. A négy és fél éves iPhone SE akkumulátor kapacitása jelenleg kilencven százalék, tavalyi iPhone SE 2-é 98%, mindkettő használat alatt. Az egy éve vásárolt iPad Air 4(2020) is így van töltve. Az öt éves Macbook Air( 2017)-ben összesen hatvan teljes töltési ciklus van, az akkumulátor kapacitása jelenleg 90 százalék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Robogó, kismotor
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4785
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest