- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
az akkumulátor élet tartalmával kapcsolatban érdeklődnék azoktól, akiknek már legalább 1 éves tapasztalata van, hogy mennyire romlik a kapacitás?
adott egy májusban vásárolt retina mini, nos, elég sokat használom mivel mellette nincs annyira szükségem laptopra, sokat youtube-ozok hd-ban, ill. Internet, zenét hallgatok WiFin zárt képernyő mellett, némi játék, napközbeni fényerő ~80%-osan használom de van amikor teljesen feltekerem, félhomályban vagy teljes sötétben nullára, vagy 20-30%-rá.
még 3 évig nem nem akarok se hozzá nyúlni, se eladni.
1-2 év, esetleg hosszabb idő elteltével kinek hogy változott az akkumulátor üzemidő?más, volt anno első generációs iPadem, az tényleg minimálisan melegedett, a mostani azért sok HD után már olyan, hogy nem a tok hátulját fogom hanem a covert is inkább hátra hajtom, mert az alsó rész érezhetően meleg. nem nagy probléma, inkább legyen gyors és tudjon melegedni, minthogy...
egyébként ennyi idő után is úgy látom a legjobb választás volt kisebb méretű modellt választanom, ágyban vagy kanapén könnyebb mint a nagy, és azt nekem kényelmetlen tartani (nem szeretem ki támasztani, jobb kézben hogy érzem milyen vékony, könnyű). mikor van lehetőségem meg nézem a nagyobb iPadeket, amik nekem túl nagyok, talán 1 alkalommal lenne jobb, mikor szemináriumon ülök és másfél óráig fektetve nagyban látom a doksit. ki megyek az udvarra kézben viszem ki, alig van súlya, kicsi, nem kell még támasztani, kézben tok jól elérhető az összes billentyű. remélem ezzel tudtam annak segíteni aki a két méret között hezitál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Death Stranding 2: On the Beach - Felbukkant a PC-s kiadás
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 5
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest