Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
az akkumulátor élet tartalmával kapcsolatban érdeklődnék azoktól, akiknek már legalább 1 éves tapasztalata van, hogy mennyire romlik a kapacitás?
adott egy májusban vásárolt retina mini, nos, elég sokat használom mivel mellette nincs annyira szükségem laptopra, sokat youtube-ozok hd-ban, ill. Internet, zenét hallgatok WiFin zárt képernyő mellett, némi játék, napközbeni fényerő ~80%-osan használom de van amikor teljesen feltekerem, félhomályban vagy teljes sötétben nullára, vagy 20-30%-rá.
még 3 évig nem nem akarok se hozzá nyúlni, se eladni.
1-2 év, esetleg hosszabb idő elteltével kinek hogy változott az akkumulátor üzemidő?más, volt anno első generációs iPadem, az tényleg minimálisan melegedett, a mostani azért sok HD után már olyan, hogy nem a tok hátulját fogom hanem a covert is inkább hátra hajtom, mert az alsó rész érezhetően meleg. nem nagy probléma, inkább legyen gyors és tudjon melegedni, minthogy...
egyébként ennyi idő után is úgy látom a legjobb választás volt kisebb méretű modellt választanom, ágyban vagy kanapén könnyebb mint a nagy, és azt nekem kényelmetlen tartani (nem szeretem ki támasztani, jobb kézben hogy érzem milyen vékony, könnyű). mikor van lehetőségem meg nézem a nagyobb iPadeket, amik nekem túl nagyok, talán 1 alkalommal lenne jobb, mikor szemináriumon ülök és másfél óráig fektetve nagyban látom a doksit. ki megyek az udvarra kézben viszem ki, alig van súlya, kicsi, nem kell még támasztani, kézben tok jól elérhető az összes billentyű. remélem ezzel tudtam annak segíteni aki a két méret között hezitál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Magic Keyboard (HU)
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest