Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ragnar95
    félisten

Ha az Air2-vel jól együttműködik a toll, esélyes, hogy beszerzek egyet..egyszer.

A pro nem apro. Mire beleteszem egy normális tokba ott vagyok kiló felett...
    Nem feltétlenül kívánatos.
    Akkor már inkább egy i7-es 8 Gb-ram, Nvidiás, érintős Transformer flip 280-ért... ssd-vel az Air2 mellé...
    Ez a cucc grafikusoknak passzolna, ha nem felhős appokat erőltetne az Adobe hozzá. A normális, hivatalos használathoz Adobe id, cloud a minimum. Sajnos.
    A tollas, 400e környéki ár már külföldön sem reflexszerű kiadás...
    Az iPad pro szerintem épp a készülő Surface4 malmára hajtja a vizet, ami akár előbb megjelenik. Gyerekbetegségeit kábé kinőve. Skylake proci, 256 ssd, nagy kép, felbontás, toll, billenytyű, fullos win10...
    Az iPad pro mellé csomagolni kellene olyan felhasználói szoftvereket, ami elegáns, kulcsrakész megoldásokat adhat adott területen...

Miért erőltetné az Apple a felhő alapú appokat :F
    Apple ID és iCloud pedig egyáltalán nem kötelező, de előbbi nélkül kb használhatatlan bármely iOS-t futtató készülék, hiszen nem tudsz rá appokat telepíteni, így nem tudom, ki az, aki ne regisztrálna rögtön magának egyet, az iCloud pedig csak a felhasználó életét könnyíti meg...
    Mondjuk 800$ nagyon nem 400e Ft még a jelenlegi árfolyamon sem, de tollal együtt is messze járunk a 400-tól...
    Amúgy meg nem is kell,h "reflex-szerű kiadás" legyen, hiszen ez professzionális felhasználóknak készült, nem átlag usereknek.

Új hozzászólás Aktív témák