Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Okostelóra olyan nagy szükségem nem is lenne, a tablet kielégíti minden tartalomfogyasztási igényemet, komolyabb munkákhoz meg ott a noti.
De hogy ON maradjak, nekem ez a kis mini2 tökéletesen bevált, mert a kötelezők mellett teljesíti a számomra talán egyik legfontosabb dolgot. Azt, hogy tökéletesen simán fut, nincs röccenés, lefagyás. Az androidos tabletemet nagyon szerettem, de egy idő után elegem lett abból, hogy egyes appokat öt-hat, néha tíz másodperc várakozás után nyitott meg, vagy naponta többször is kiírta, hogy XY alkalmazás nem válaszol, és várakozni, vagy pedig bezárni lehetett. Ez nekem lerontotta a felhasználói élményemet. Még most is megvan, de már csak filmnézésre használom, egy 32 gigás SD kártyáról, meg a belső 16 gigás tárhelyről. Tartalomfogyasztásra, és egyébre ott a Mini2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest