Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Okostelóra olyan nagy szükségem nem is lenne, a tablet kielégíti minden tartalomfogyasztási igényemet, komolyabb munkákhoz meg ott a noti.
De hogy ON maradjak, nekem ez a kis mini2 tökéletesen bevált, mert a kötelezők mellett teljesíti a számomra talán egyik legfontosabb dolgot. Azt, hogy tökéletesen simán fut, nincs röccenés, lefagyás. Az androidos tabletemet nagyon szerettem, de egy idő után elegem lett abból, hogy egyes appokat öt-hat, néha tíz másodperc várakozás után nyitott meg, vagy naponta többször is kiírta, hogy XY alkalmazás nem válaszol, és várakozni, vagy pedig bezárni lehetett. Ez nekem lerontotta a felhasználói élményemet. Még most is megvan, de már csak filmnézésre használom, egy 32 gigás SD kártyáról, meg a belső 16 gigás tárhelyről. Tartalomfogyasztásra, és egyébre ott a Mini2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- reMarkable 2
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest