- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
shai-hulud
üzenetére
Pont akciós volt, képek alapján jónak tűnt, cakkpakk 3000 Ft-ba került az akkori árfolyamon.
Kézbe fogva jó minőségű, szépen kidolgozott, a doboza is teljesen "gyári".A mágnesekről:
Ma reggel vettem át a postán a csomagot, a sima Air meg otthon van, így akció közben nem tudtam kipróbálni. Ha összehajtom álló helyzetre, akkor a feltekert fedlapot erősen összetartja a mágnes. Este tesztelem majd.@Mulderpapa
Nekem az Airhez egy Sketch tokom van, az 180 vagy 200 gramm, ez lényegesen könnyebbnek érződik. Az Air2 amit rendeltem az sajna még nem érkezett meg.Ősszel a szüleimnek rendeltem hasonló tokot szintén az Aliról, akkor pont kifogtam egy esztétikai hibás darabot, de ez a mostani igen rendben van. Az az érzésem, hogy ezek egy soron készülnek az eredetikkel, a dobozuk is aprólékosan kidolgozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad A16 128GB wifi bontatlan 2 év jótállás!
- Apple iPad Pro 13" M4 (2024) Wi-Fi 256GB - Újszerű, 100% akku / 47 ciklus
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest