- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung i8910 HD - mindent bele
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Megosztom itt az első benyomásom az iPad-rők utólagos engedelmetekkel.
10. generációsat vettem, próbára hogy egyáltalán bejön-e még ez az iPad-es történet, mint anno. A válasz igen, nem is kicsit. Olyannyira, hogy elkezdtem rajta videót vágni.
Egyénként is érdekelt a téma és mostanság kezdtem el tanulni, de kíváncsiságból megnéztem hogy a jelenlegi szintemmel mennyire alkalmas ez a gép videóvágásra. Kiderült, hogy nagyon is, a LumaFusion egy iPad-re kihegyezett kis program, mellyel elég sok mindent meg lehet csinálni és miután az alapokat kiismertem nagyon is szeretem használni. Nem röcög, nem lassul be, elindítom és megy. Az is nagyon tetszik, hogy ha lezárolom a gépet és félrecsapom valahova másnapig szinte semmit nem merül. Ez nagyon tetszett anno a Mininél is jó 10 éve, de örülök, hogy ez az optimalizáltság továbbra is tetten érhető. Alapvetően nem videóvágásra vettem, hanem tartalomfogyasztásra, de örülök hogy a hobbimat is űzhetem rajta. Legalábbis ahol most tartok, azt a szintet simán hozza ez a kis masina. Szóval jó minden!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Crimson Desert
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
10. generációsat vettem, próbára hogy egyáltalán bejön-e még ez az iPad-es történet, mint anno. A válasz igen, nem is kicsit. Olyannyira, hogy elkezdtem rajta videót vágni.