- Ma még kedvezményesen szerezhető be a RugKing 5 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Megosztom itt az első benyomásom az iPad-rők utólagos engedelmetekkel.
10. generációsat vettem, próbára hogy egyáltalán bejön-e még ez az iPad-es történet, mint anno. A válasz igen, nem is kicsit. Olyannyira, hogy elkezdtem rajta videót vágni.
Egyénként is érdekelt a téma és mostanság kezdtem el tanulni, de kíváncsiságból megnéztem hogy a jelenlegi szintemmel mennyire alkalmas ez a gép videóvágásra. Kiderült, hogy nagyon is, a LumaFusion egy iPad-re kihegyezett kis program, mellyel elég sok mindent meg lehet csinálni és miután az alapokat kiismertem nagyon is szeretem használni. Nem röcög, nem lassul be, elindítom és megy. Az is nagyon tetszik, hogy ha lezárolom a gépet és félrecsapom valahova másnapig szinte semmit nem merül. Ez nagyon tetszett anno a Mininél is jó 10 éve, de örülök, hogy ez az optimalizáltság továbbra is tetten érhető. Alapvetően nem videóvágásra vettem, hanem tartalomfogyasztásra, de örülök hogy a hobbimat is űzhetem rajta. Legalábbis ahol most tartok, azt a szintet simán hozza ez a kis masina. Szóval jó minden!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Ma még kedvezményesen szerezhető be a RugKing 5 Pro
- Wise (ex-TransferWise)
- Hyundai, Kia topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Tavaszi hardvernyitány
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
10. generációsat vettem, próbára hogy egyáltalán bejön-e még ez az iPad-es történet, mint anno. A válasz igen, nem is kicsit. Olyannyira, hogy elkezdtem rajta videót vágni.