Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02
    addikt

Azoknak jó, akik nem akarnak csak a multimedia funkciók és az erősebb android hardware miatt plusz többszázezret elkölteni egy TVre

én pl sima fapados, olcsó, ellenben nagyobb méretű TVket vettem az elmúlt időben, és egy használt 20-40ezres AppleTVvel vajsima 60FPS animációs multimediarendszert kaptam 5GHz WiFivel tűpontos AirPods váltással és villámgyors betöltési sebességekkel (alkalmazás nyitás / alt-tab váltás / stb)

Kár, hogy szóbakerült az egész, mert nagyon szeretem a ChromeCast-omat (CCwGTV), ami abból az időből van nekem, mikor még csak droidok voltak a házban, viszont időközben meg már csak almák vannak és egyedül az AirPlay hiánya “zavar”, még úgy is, ha az elmúlt 1 évben nem hiányzott különösen, de amikor egyszercsak különösen jól jönne hirtelen, akkor jól jönne. 😁

Aztán ki ne derüljön olyan véletlenül, hogy simán jó akár játékhoz is, mert kb alig észrevehető késése van vezetékeshez képest, de remélem azért itt nem tart még a technika.

Azzal meg én is egyetértek amúgy, hogy jó kijelzős buta TV-t venni, én is direkt így kerestem a közelmúltban TV-t.

Új hozzászólás Aktív témák