Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrnyékSzem
újonc
Üdvözlet!
Szeretnék venni egy ipad air 5 256GB-os modellt. De megmondom őszintén kétségeim vannak. Maga a tablet nagyon kellene minél hamarabb, csak mivel pont most kb 2 hét múlva lesz a generáció váltás nem tudom mennyire merjek beleugorni (s "kiszenvedni" addig a tablet hiányát amire kellene)?Olyan megérzésem van, hogy túl nagy ugrás nem lesz, inkább amolyan frissítés, de cserébe -a gyenge forint miatt- szép kis árcédulával. Persze lesz nagyobb kijelzős, de szerintem annak elég nagy felára lesz (mint anno amikor megjelent a macbookok 15"-os változata).
Nem tudom, hogy mennyivel adna többet egy M2 SoC-ra való áttérés, főleg élettartam szempontjából. Úgy gondolom, hogy azért egy M1 proci 8GB rammal elég durva erőforrás egy tabletben még a mai napig is (és az iPadOS még nem használja ki), de bizonytalanság jár át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest