- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
Tibee86
üzenetére
Ez egy elég pesszimista megközelítés szerintem, mert ha azt mondod, hogy az S verzió a kiforrott, akkor ezzel azt is mondod, hogy a legjobb modelljük mindig egy elavult készülék a kategóriájában, hiszen amikor az 5S volt az aktuális csúcsmodell, minden Androidos flagship már 5+ colos fhd kijelzővel rendelkezett, de ugyanez igaz a 4s-re is, az 5 sem véletlenül lett 4 colos.
Mindenesetre van igazság abban, amit mondasz, elismerem. A Touch ID-t 5snél azért "csak"-oztam le, mert ott csak a technika volt lenyűgöző, az amire használni lehetett, már annyira nem: csak a feloldást és az app store jelszót lehetett kiváltani, én ezt így eléggé félkarú óriásnak éreztem.
Azért a 6-nál forrott ki, mert az iOS 8-al jelent meg külső appok támogatottsága, valamint az Apple Pay (amit már nagyon szeretnék itthon is használni
).
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- JBL STAGE 2 9634
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).