Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
bmakszim
üzenetére
De tényleg, el kell engedni és használni ahogy mondod.
Tényleg nincs kedvem az akksi lelkivilágát pátyolgatni, ha zavaróan kevés az üzemidő kap egy új akksit.🤷♂️ Addig meg nekem teljesen mindegy hogy nap végén 29 vagy 19% rakom töltőre. Ha olyan van hogy sokat telozok (azaz fotó/videó pl nyaralasokon), akkor tudom hogy amúgy is kell töltéssel tervezni. Bár már arra is inkább vettem action camot, rengeteg problémát megold.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tényleg nincs kedvem az akksi lelkivilágát pátyolgatni, ha zavaróan kevés az üzemidő kap egy új akksit.🤷♂️ Addig meg nekem teljesen mindegy hogy nap végén 29 vagy 19% rakom töltőre. Ha olyan van hogy sokat telozok (azaz fotó/videó pl nyaralasokon), akkor tudom hogy amúgy is kell töltéssel tervezni. Bár már arra is inkább vettem action camot, rengeteg problémát megold.