Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Nekem még sohasem frissültek automatikusan az alkalmazásaim, mindig manuálisan kellett frissítéseketr keresni majd telepíteni. Igaz általában mobil internet alapú hotspoton lógok, nem igazi vezetékes internet megosztáson alapuló Wifin. Az Apple a kettő közöttviszont nem tesz különbséget, mert a kliens szempontjából mindkét esetben Wifi-n történik a csatlakozás, pedig van különbség.Mobil hotspoton nem garantált a biztonsági mentés iCloudba, vagy a szoftverfrissítés.
Ezzel kapcsolatban kérdezem. Mobilinterneten is lehet szoftvetrt frissíteni, biztonsági mentést végezni LTE-s eszközökön? Az én tapasztalatom az iOS/iPadOS 16.1 óta az, hogy egy kérdés után igennel válaszolva mobilinterneten is lehetrőség van ezekre, de az Apple hivatalosan ezt sehol nem dokumentálja, és kérdésemre a support nem tudta megerősíteni. Ők azt mondják, hogy a szoftverfrissítés 4G-s eszközökön továbbra is csak Wifin működik, de mint az én példám bizonyítja mobil hotspoton már régóta, mobilinterneten pedig 16.1 óta ez működik, úgyhogy az Apple nem mond igazat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- További aktív témák...
- iPad Mini 7 (2024) 128GB Garanciális
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest