Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
konkrétan az lett volna az egyetlen újítás, amit vártam - néztem egy YT videót amiben egy 2018 11" volt, hogy VÁÁÁÓ MÉGIS MEGKAPTA!!! gyorsan feltelepítettem a bétát, erre nekem (12.9) nem jelent meg... rá pár napra olvastam Redditen, hogy azért, mert állítólag a felbontás túl sok lett volna a CPUnak ...
ezt szerintem már ők maguk se hiszik el ... iszonyat felháborítóak ezek a kifogások...
ez a Porondmester is...
ez nem feature, hanem egy büntetésannyira szánalmasan erőlködnek azon, hogy nehogy véletlenül jó ablakkezelés és értelmes OS legyen belőle, mert akkor a MacBook eladások rovására menne...
gond nélkül, röccenésmentesen tudná futtatni a macOS-t bármelyik jelenlegi iPad, de NEEEm nem adják ki rá, inkább dollármilliókat költenek el egy újrafeltalált ablakkezelésre
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini 7 (2024) 128GB Garanciális
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez nem feature, hanem egy büntetés