- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Mik a tapasztalatok az iPadOS 16.1 telepítése után? Nekem egy 2020-os iPad Airem van. Akkuidő változásról nem tudok nyilatkozni, mert előző nap töltöttem, százalékosan első blikkre változatlan használati szokások mellett nem merül jobban, mint előtte. A Porondmester, azaz Stage Manager természetesen nem M1 chipes iPaden nem működik, pedig ezt vártam volna legjobban. Viszont ahogy olvastam, ez a multitasking megoldás hasonlít ahhoz, amit a Linuxon Gnome asztali kôrnyezetet használók már tapasztalhatták. A tôbbi apró változást még nem igazán vettem észre, úgyhogy maradhattam volna a 15.7-es verziónál. Apropó, van arra egy hivatalos lista, amely tartalmazza, hogy mely új funkciók nem működnek a nem M1-es chippel rendelkező iPadeken? Én ilyen összefoglalót más oldalakon sem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Gyúrósok ide!
- Milyen program, ami...?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- További aktív témák...
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad 10th. 64GB Wifi Kék Újszerű/2026.05.06.Apple Gar./Akku 93%/p4708
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs