Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ádám16
üzenetére
A többiek már szerintem kb. leírták a lényeges különbségeket. Van még különbség, pl. az ipad pro csatlakozója thunderbolt (és usb 4), nem csak sima usb-c. Ez például nekem nem igazán számít, én külső ssd-re szoktam vele dolgozni néha (videók importálása, és a feldolgozás után közvetlenül az ssd-re exportálás, anélkül hogy a belső tárhelyre elmenteném), de ez csak sima usb-c. Jobb lenne sebességben a thunderbolt, de drága, nem éri meg nekem. De ez nem kifejezetten hétköznapi felhasználás.
Nem figyeltem, hogy mekkora tárhelyet akarsz, 256 giga felett csak a pro van. 16 giga ram is csak itt elérhető, de ennek - szerintem - inkább csak a "desktop" gépként való használatkor lesz jelentősége, én még nem futottam bele ilyen limitbe (az én promban 8 giga van).
A kamerát írtad, a pro-nak az előlapi kamerája is jobb.Egyébként az új air eléggé utolérte a korábbi pro-t, ha a fentiek, illetve a kamera, hangszórók nem számítanak, akkor ahogy elnézem a 256 gigásban 50 ezerrel olcsóbb az air, szerintem nagyon jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest