- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
...”rajzoljak rajta”... Igen, erre nagyon jó (már akinek megvan a művészi tehetsége hozzá
Én konkrétan nem használok Pencilt, de 400 rugós rajtábla azért eléggé luxus. Persze lehet, hogy te vagy Gattyán Gyuri álnéven...
igazából a célom az, hogy egy iPhone és + 1 eszközöm legyen, olyan amivel mindent meg tudok oldani mert mert nem szeretem hogyha sok eszközt kell töltögetni, meg nem is túl szép egy modern, minimalista stílusú otthonban... A feltételeim: 11 inch-től ne legyen nagyobb. Érintőképernyős legyen. Passzív hűtéses. Gyárilag magyar kiosztású billentyűzet tartozék (vagy külön vásárolható [emiatt esett ki a Surface Go 2 nálam pl.]. Telepíthető legyen torrent kliens és külső forrásból származó alkalmazások. Ezek miatt gondolkozom a fentebb belinkelt Lenovo 2in1 eszközön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én konkrétan nem használok Pencilt, de 400 rugós rajtábla azért eléggé luxus. Persze lehet, hogy te vagy Gattyán Gyuri álnéven...
igazából a célom az, hogy egy iPhone és + 1 eszközöm legyen, olyan amivel mindent meg tudok oldani mert mert nem szeretem hogyha sok eszközt kell töltögetni, meg nem is túl szép egy modern, minimalista stílusú otthonban... A feltételeim: 11 inch-től ne legyen nagyobb. Érintőképernyős legyen. Passzív hűtéses. Gyárilag magyar kiosztású billentyűzet tartozék (vagy külön vásárolható [emiatt esett ki a Surface Go 2 nálam pl.]. Telepíthető legyen torrent kliens és külső forrásból származó alkalmazások. Ezek miatt gondolkozom a fentebb belinkelt Lenovo 2in1 eszközön.