Hirdetés
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
...”rajzoljak rajta”... Igen, erre nagyon jó (már akinek megvan a művészi tehetsége hozzá
Én konkrétan nem használok Pencilt, de 400 rugós rajtábla azért eléggé luxus. Persze lehet, hogy te vagy Gattyán Gyuri álnéven...
igazából a célom az, hogy egy iPhone és + 1 eszközöm legyen, olyan amivel mindent meg tudok oldani mert mert nem szeretem hogyha sok eszközt kell töltögetni, meg nem is túl szép egy modern, minimalista stílusú otthonban... A feltételeim: 11 inch-től ne legyen nagyobb. Érintőképernyős legyen. Passzív hűtéses. Gyárilag magyar kiosztású billentyűzet tartozék (vagy külön vásárolható [emiatt esett ki a Surface Go 2 nálam pl.]. Telepíthető legyen torrent kliens és külső forrásból származó alkalmazások. Ezek miatt gondolkozom a fentebb belinkelt Lenovo 2in1 eszközön.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én konkrétan nem használok Pencilt, de 400 rugós rajtábla azért eléggé luxus. Persze lehet, hogy te vagy Gattyán Gyuri álnéven...
igazából a célom az, hogy egy iPhone és + 1 eszközöm legyen, olyan amivel mindent meg tudok oldani mert mert nem szeretem hogyha sok eszközt kell töltögetni, meg nem is túl szép egy modern, minimalista stílusú otthonban... A feltételeim: 11 inch-től ne legyen nagyobb. Érintőképernyős legyen. Passzív hűtéses. Gyárilag magyar kiosztású billentyűzet tartozék (vagy külön vásárolható [emiatt esett ki a Surface Go 2 nálam pl.]. Telepíthető legyen torrent kliens és külső forrásból származó alkalmazások. Ezek miatt gondolkozom a fentebb belinkelt Lenovo 2in1 eszközön.