Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
két hete vásároltam egy iPad Air 4-et és hozzá egy Apple Magic Keyboard-ot azzal a céllal, hogy kiváltsam az eddig használt MacBook Pro-mat a mindennapi feladatokban.
A munkára pedig továbbra is a MacBook Pro maradt.
Ez az első iPad-em így összehasonlítási alapom nincs, de azt kaptam amire igazából számítottam. Nagyon jó minőségű és villám gyors. A kijelző is nagyon szép.
Ennél kicsit érdekesebb a Magic Keyboard ami nehéz... de nagyon... persze teljesen logikus hiszen valahogy meg kell tartania az iPad-et, de meglepő volt mikor először fogtam meg.
Amit kicsit átgondolatlannak érzek az egyrészt a kinyitása. Sehol sem lehet úgy megfogni mint egy laptopot, hogy na itt kell kinyitni így ezt meg kellet szokni. A másik pedig a felületét borító gumis felület. Nagyon jó fogást ad és jól is védi az eszközt, de ezek mellet szerintem könnyen meg is tud sérülni, de persze nem célom leejteni vagy tesztelni így csak érzésre tudom ezt mondani.
Ettől függetlenül a minősége pazar és a billentyűzeten is nagyon jó gépelni, de meg kell szokni a kis mérete miatt.
Összeségében nagyon elégedett vagyok és nem bántam meg, hogy belevágtam.
Nekem teljes mértékben ki tudta váltani a laptopomat a mindennapi használatban, természetesen munkára számomra használhatatlan a szoftver támogatottság miatt.
Remélem tudtam ezzel a kis írással segíteni azoknak, akik vacillálnak a vásárlással kapcsolatban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Lexus, Toyota topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs