- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sapphi
aktív tag
Sziasztok,
két hete vásároltam egy iPad Air 4-et és hozzá egy Apple Magic Keyboard-ot azzal a céllal, hogy kiváltsam az eddig használt MacBook Pro-mat a mindennapi feladatokban.
A munkára pedig továbbra is a MacBook Pro maradt.
Ez az első iPad-em így összehasonlítási alapom nincs, de azt kaptam amire igazából számítottam. Nagyon jó minőségű és villám gyors. A kijelző is nagyon szép.
Ennél kicsit érdekesebb a Magic Keyboard ami nehéz... de nagyon... persze teljesen logikus hiszen valahogy meg kell tartania az iPad-et, de meglepő volt mikor először fogtam meg.
Amit kicsit átgondolatlannak érzek az egyrészt a kinyitása. Sehol sem lehet úgy megfogni mint egy laptopot, hogy na itt kell kinyitni így ezt meg kellet szokni. A másik pedig a felületét borító gumis felület. Nagyon jó fogást ad és jól is védi az eszközt, de ezek mellet szerintem könnyen meg is tud sérülni, de persze nem célom leejteni vagy tesztelni így csak érzésre tudom ezt mondani.
Ettől függetlenül a minősége pazar és a billentyűzeten is nagyon jó gépelni, de meg kell szokni a kis mérete miatt.
Összeségében nagyon elégedett vagyok és nem bántam meg, hogy belevágtam.
Nekem teljes mértékben ki tudta váltani a laptopomat a mindennapi használatban, természetesen munkára számomra használhatatlan a szoftver támogatottság miatt.
Remélem tudtam ezzel a kis írással segíteni azoknak, akik vacillálnak a vásárlással kapcsolatban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Crimson Desert
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest