- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Március 30-án mutatkozik be a Vivo Pad6 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jigoku
tag
válasz
twi452
üzenetére
Köszi a véleményt meg tapasztalatot!
Szerintem tetetek rá akkor egy üvegfóliát kezdésnek (nekem nagyon bejött az iPad sima felületén rajzolás is, nem éreztem csúszkálósnak/furcsának), aztán meglátom majd.A matt fólián szerintem rettentően zavarna, ha nem lenne teljesen tiszta a kép, pláne agyérgörcsöt kapnék, ha látnám rajta idővel a használódást...
Üvegfóliákkal ilyen szempontból sose volt gondom. Meg van egy takat speckó kis törlőkendőm is itthon a por/foltok ellen, szóval nekem érintőképernyős kézikonzoloknál se volt gondom sose a hasonlókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Crimson Desert
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem tetetek rá akkor egy üvegfóliát kezdésnek (nekem nagyon bejött az iPad sima felületén rajzolás is, nem éreztem csúszkálósnak/furcsának), aztán meglátom majd.
Üvegfóliákkal ilyen szempontból sose volt gondom. Meg van egy takat speckó kis törlőkendőm is itthon a por/foltok ellen, szóval nekem érintőképernyős kézikonzoloknál se volt gondom sose a hasonlókkal.