Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Gear S3 - második kör
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
twi452
senior tag
válasz
Jigoku
üzenetére
Egy hétig használtam a pro-t fólia nélkül rajzolásra.
Ha lehet akkor soha többet nem fogom úgy 😄
Nekem nagyon nem jött be, hogy túlságosan csúszott az üvegen a pencil illetve ha picit foltos lett az üveg akkor ott hirtelen "megakadt".
Nem gondolom, hogy meg lehet karcolni a ceruzával ha mindig tisztán tartod a képernyőt de persze minden előfordulhat.Ha meg tudod szokni az üvegen rajzolós érzést akkor max ahogy ajánlották rakj rá egy üvegfóliát és akkor nem kell aggódnod de én előtte kipróbálnék a helyedben egy matt fóliát is, hogy azon milyen érzés rajzolni.
Nyilván a képminőség romlani fog a mattsága miatt, ez a hátránya ezeknek illetve, hogy meglátszik rajtuk a használat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest