Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
Mintha magamat látnám egy hónapja. Én is 50-et szántam rá, hogy majd abból lesz egy pöpec ájpedem. Addig addig nézegettem összehasonlító videókat, hogy végül a 10,5-es Pro -t vettem 3x ennyiért... Ha be akarsz ugrani "közzénk", szerintem ez alatt nem érdemes. Ha meg csak minimális dolgokra kell, akkor az Air2 ami még elfogadható, és elég olcsó. (Nekem munkára, asszonynak rajzra kellet. Az Air 2 meg nem támogatja a ceruzát. ) Ma már bánom, hogy nem a 18'-as Pro lett. Bár nekem az designban egyáltalán nem tetszik. Akkor már mindegy, ha samsung tab-ot veszek
Jó, nem.. de éritek. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó, nem.. de éritek.