Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zaskar
    senior tag

Sziasztok!

Tervezem iPad vásárlását, 2 modell ragadott magával, pontosabban elégítené ki maximálisan azt amire nekem szükségem lenne. Ez a két modell az iPad Air 3 2019 10.5', illetve az iPad Pro 2017 10.5'.

Olvasgattam teszteket, összehasonlításokat, végignyálaztam töviről hegyire (úgy gondolom), egy kérdésre azonban nem találtam a választ.

Értem én, hogy az Air-ben A12 Bionic chip van 3Gb RAM mellett, frissebb készülék. Az iPad Pro-ban meg ott az A10X chip 4 Gb RAM társaságában, azonban ő már 2+ éves konstrukció. Hosszú távra tervezném a vásárlást 3-5 évben minimum (amennyiben létezik az iPadeknél ilyen hosszú időtáv ).

Az "öregebb" iPad Pro hajszálban tér el az iPad Air-től, azonban kérdés számomra, hogy a Pro-t érdemes e megvásárolni, tekintve a korára és a tervezett használati időintervallumra, vagy maradjon az ember a frissebb, majdnem egyező paraméterekkel rendelkező frissebb kiadásnál...?

Köszönöm előre is a segítségeteket! :R :R

Én 2017-ben vettem egy új 10.5 Pro 64 Gb-ot. Két évig használtam, majd tavaly októberben eladtam, és vettem egy ugyanilyet 256 gigást, szintén újonnan. Persze ehhez az kellett, hogy az istyle tavaly jó áron adta. Így nem láttam értelmét se az új Pro-nak, se az új Air-nek. Tehát már a másodikat használom a 2017-ből, és a mai napig elégedett vagyok vele.

Új hozzászólás Aktív témák