Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Alex91
üzenetére
Mit jelent a lassúság? Jó pár (akár UBS 3.0) pendrive tud lassabb lenni még egy izmosabb HDD-nél is. De nekem azért akad néhány teljesen elfogadható sebességű (100+ MB/s), az egyik ilyen Sandisk mindig a kulcs csomómon fityeg. Ez persze még mindig soookkal lassabb egy mai okostelefon/tablet belső memóriájához képest, de ha erre a sebességkülönbségre gondolsz, az nekem elfogadható.
Engem ilyen praktikus dolgok érdekelnek, mint például az, hogy egy kártyaolvasót bedugva fel tudjam másolni a fotóimat szerkesztésre (a fényképezőgépeim tudnak Wi-Fivel csatlakozni, de az csak a Jpeg-et viszi át, a RAW-t nem), aztán meg helyet ne foglaljon onnan meg mondjuk egy 128-as pendrive-ra megszerkesztve exportálom.
Ugyanígy mondjuk ha filmeket vinnék magammal egy útra, akkor inkább tenném egy pendrive-ra, minthogy a 32/64 GB belső tárhelyet terhelném vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest