Hirdetés
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
üzenetére
Azlrt google helyett duckduckgogoval keresésre elvan az ember - néha jobb h nem profilozott találatokat ad, néha nem.
Facebook nélkül tök jól lehet élni (igaz 2 év után elkurvultam s létrehoztam egy kamu profilt, amit 1-2 hetente kizárólag a céges gépemről néha megnyitok, túl sok manapság a legénybúcsú meg esküvő
nem is a chat része hiányzik (arra jó nekem a signal, aki akar velem beszélni felteszi, ha tényleg akar velem beszélni. Vagy imessages) arra végtelen alternatíva van, a group eventek azok, amire kellene egy jó alternatíva részemről...
Instám sose volt, twitter se, youtube meg... sajnos youtube junkie vagyok
ott megfogtak.
Apple maps hétköznapokra tökéletes, az elmúlt években rengeteget fejlődött, elég mindenre.
Szóval azért valamennyire lehet modern, teljes életet élni nélkülük, többé kevésbé
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Óvodások homokozója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Alienware 17r4 olvass
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem is a chat része hiányzik (arra jó nekem a signal, aki akar velem beszélni felteszi, ha tényleg akar velem beszélni. Vagy imessages) arra végtelen alternatíva van, a group eventek azok, amire kellene egy jó alternatíva részemről...