Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zioncsabi

tag

Hello mindenkinek!

Egy megoldast keresek egy nyelvtanulasi problemara, remelm valamelyikotok tud segiteni (elore is koszi)

Szoval... nemetul tanulok, messengeren keresztul.

-az élőszavas beszelgetesen kivul a cset reszebe is erkezik magyarazat
    -le kell jegyzetelnem sok mindent gyakorlaskent
    -ez az egyik legfontosabb a szamomra...amikor szavakat jegyzetelek, szeretnek szinkódozni (a der, die, das névelők miatt)
    -emailen keresztul szoktam kapni hazi feladatot (es meg erdekessegeket, amik nem kapcsolodnak szervesen az egeszhez, de jo lesz majd egyszer)
    -es neha hangjegyzetet is keszitenek, hogy kesobb futas kozben tudjam visszahallgatni es ezaltal gyakorolni

Azt szeretnem megtudni, hogy van-e olyan program, amibe ezeket egybe tudom fesulni?

Ugy gondoltam, hogy a messenger uzeneteket betennem egy file-ba es elneveznem mondjuk lecke 1-nek. Akkor utana a kidolgozast es a jegyzetelest is el tudnam menteni egy kulon file-ba (itt lenne szukseges a szinkodolas). Es ezek utan a ket lecke kozott kapott emaileket is be tudnam huzni ebbe az egesz rendszerbe. Es, hogy ezek kereshetoek legyenek a kesobbiekben is. A hab a tortan az lenne, ha hangjegyzeteket is tudnek ide betenni, de ez talan mar tul sok. Igazabol, csak annyit szeretnek, hogy az elso negy dolgot egy programon/appon belultudjam kezelni, mert allandoan ugralni kozottuk elrabol egy csomo idot.

Ezek lennenek az igenyeim, es orulnek, ha valakimek lenne otlete, hogy milyen programmal tudnam ezt megoldani.

Koszi megintcsak

Új hozzászólás Aktív témák