Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caldera1
tag
Sziasztok!
Most vettem iPad-et (9.7-es), de a kijelzővel kapcsolatos hsz-eket olvasva egyelőre nem is merem használatba venni.

Rendeltem hozzá egy ilyen tokot, ez jó minőségűnek tűnt, remélem jövő héten megérkezik:
[link]
Tudtok konkrét kijelzővédő fóliát ajánlani? Olyat ami a tokkal használva nem penderedik fel, nincs érzékelési probléma sem és nem is túl vastag.
youtubeos videókon látni, hogy némely esetben felteszi a kinyitható tokot, mire feljön itt-ott a fólia széle.
Mobilomhoz én nem is használok fóliát (és 0 karc van rajta), szóval fogalmam nincs milyen márka lenne jó.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest