Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bluetooth-headsetekről általában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
help pls!
Rájöttem hogy nem tudom a jelszavamat az apple id-hoz. Főleg a gyerekek használják, de gondoltam feljegyzem, hogy nehogy valami anomáliába fussak később.
Az appleid.apple.com oldalon rányomtam az elfelejtett jelszóra, amire is telszámot kért. Azt megadtam, majd átdobott egy olyan weboldalra, ahol elmagyarázza, hogyan tudok az ipaden jelszót változtatni az apple ID-hoz. Elvileg a kütyün értesítésben kellene kapnom valamit, ami mentén ezt végig lehetne csinálni. De nincs új értesítés. Ha a weblapon részletesebb útmutatást kérek, akkor elirányít a
"[Név] > Jelszó és biztonság > Jelszó módosítása menüpontra, majd a képernyőn megjelenő útmutatót követve frissítse a jelszót."
Csakhogy az a menüpont azonnal az Icloudba akar bejelentkezni és appID jelszót kér. Amit meg pont nem tudok.
Az agyam eldobom ezzel a rendszerrel. Hogy lehet a beállított telefonszámomra új jelszót kérni? Vagy hogyan tudok új jelszót kérni bármi értelmes módon?
Nincs másik apple termékünk, telefonunk, tabletünk, amiről be tudnék jelentkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vírusirtó topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest