Hirdetés
- Magisk
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
iPad Pro 2018 11" iPadOS public beta eddig elég kellemesnek tűnik, az alábbi apróságokat leszámítva eddig:
1.) Evernote nem működik, indításkor visszadob a desktopra
2.) A widgeteket hiába rögzíti az ember a Pinned Favourites részbe, ugyanúgy el tudom őket görgetni. (Vagy félreértem és ennek nem úgy kellene működnie, hogy ami itt van azok mindig látszanak, és a többi aktív widget között tudok görgetni?)
3.) Jópofa az időzített dalszöveg megjelenítés (érintésre az adott részre ugrik a zene), de nem találtam eddig meg, hogy hol lehet a régi módon, csak úgy pőrén megnézni a dalszövegeket.Illetve egy nagyobb bugot vettem észre, nekem a FaceID nemhogy nem lett gyorsabb, de szerintem lassabban old fel és közelebb is kell hajolnom a készülékhez mint korábban.
A sidecar-ra nagyon kíváncsi vagyok, de a MBP munkagép, nem teszem rá fel a bétát egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Android szakmai topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest