Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Yettel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Macrodroid
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Igazából mindenki pozitívan beszél az új ipad miniről az egyetlen dolog amit negatívként említenek a design. A nagy kijelző melletti szélek. Nem tudom hogy jó lenne e ha megkapta volna az új designt. Nyilván jobban nézett volna ki, de az új konstrukció nem annyira strapabíró könnyebben hajlik és azért ez igen is egy olyan eszköz amit hordozni fogsz ha megveszed. Két kérdésem lenne, akinek van mini 4 váltani fog? A másik kérdés szerintetek jövőre vagy két év múlva várható e ennek a meretnek az újra disegnolt változata? Kinek mi a véleménye? (Ja még egy személyes megjegyzés a 3Gb RAM szerintem nem kevés, ezen a kis kijelzőn ritka a multitasking bár lehet csak az én használati szokásom).
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi