Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Garmin topik
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Igazából mindenki pozitívan beszél az új ipad miniről az egyetlen dolog amit negatívként említenek a design. A nagy kijelző melletti szélek. Nem tudom hogy jó lenne e ha megkapta volna az új designt. Nyilván jobban nézett volna ki, de az új konstrukció nem annyira strapabíró könnyebben hajlik és azért ez igen is egy olyan eszköz amit hordozni fogsz ha megveszed. Két kérdésem lenne, akinek van mini 4 váltani fog? A másik kérdés szerintetek jövőre vagy két év múlva várható e ennek a meretnek az újra disegnolt változata? Kinek mi a véleménye? (Ja még egy személyes megjegyzés a 3Gb RAM szerintem nem kevés, ezen a kis kijelzőn ritka a multitasking bár lehet csak az én használati szokásom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest