Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Igazából mindenki pozitívan beszél az új ipad miniről az egyetlen dolog amit negatívként említenek a design. A nagy kijelző melletti szélek. Nem tudom hogy jó lenne e ha megkapta volna az új designt. Nyilván jobban nézett volna ki, de az új konstrukció nem annyira strapabíró könnyebben hajlik és azért ez igen is egy olyan eszköz amit hordozni fogsz ha megveszed. Két kérdésem lenne, akinek van mini 4 váltani fog? A másik kérdés szerintetek jövőre vagy két év múlva várható e ennek a meretnek az újra disegnolt változata? Kinek mi a véleménye? (Ja még egy személyes megjegyzés a 3Gb RAM szerintem nem kevés, ezen a kis kijelzőn ritka a multitasking bár lehet csak az én használati szokásom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei MatePad 11.5 6/128GB - Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest