Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Tabletet szeretnek venni otthoni hasznalatra.
Elso korben valami Androidos tabletet akartam, mert a fontosabb altalam hasznalt progik foleg Google-tol szarmaznak. Viszont azon az oldalon nem raknak eros hardvert a tabletekbe, csak a telefonokba.
Ezert elgondolkodtam egy iPad-en (9.7" 2018 Wifi).Sosem volt meg iOS eszkozom, ezert lenne par kerdesem:
- Youtube video ugyanugy kirakhato TV-re?
- Google alkalmazasok minosege milyen iOs-en? Photos, drive, sheets, keep, maps, street view, stb.
- neha szoktam jatszani foleg logikai, vagy ugyessegi (ingyenes) jatekokkal; iOS-re hogy allnak az ingyenes jatekok az Androidhoz kepest?
- Igaz az a regi info, hogy iOS-en csak webkites bongeszo lehet? En Operat hasznalok androidon, es a vpn szolgaltatasa nekem eleg hasznos. Mit kell tudnom e teren?
- Bluetooth audio teruleten szokott gond lenni iOS-sel? Sok eszkozon hallgatok zenet jelenleg Androidos tabletrol, es meg a legocskabb kinai BT eszkozokkel is siman megy. Ez elvarhato Apple termekektol is?
- Chromecast mennyire realis igeny?Illetve barmilyen info jol jonne, ami androidrol jovok szamara fontos. Elsosorban limitaciokra vagyok kivancsi, amiket merlegelnem kell a dontesem elott.
Kossz elore is a valaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest