- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Tabletet szeretnek venni otthoni hasznalatra.
Elso korben valami Androidos tabletet akartam, mert a fontosabb altalam hasznalt progik foleg Google-tol szarmaznak. Viszont azon az oldalon nem raknak eros hardvert a tabletekbe, csak a telefonokba.
Ezert elgondolkodtam egy iPad-en (9.7" 2018 Wifi).Sosem volt meg iOS eszkozom, ezert lenne par kerdesem:
- Youtube video ugyanugy kirakhato TV-re?
- Google alkalmazasok minosege milyen iOs-en? Photos, drive, sheets, keep, maps, street view, stb.
- neha szoktam jatszani foleg logikai, vagy ugyessegi (ingyenes) jatekokkal; iOS-re hogy allnak az ingyenes jatekok az Androidhoz kepest?
- Igaz az a regi info, hogy iOS-en csak webkites bongeszo lehet? En Operat hasznalok androidon, es a vpn szolgaltatasa nekem eleg hasznos. Mit kell tudnom e teren?
- Bluetooth audio teruleten szokott gond lenni iOS-sel? Sok eszkozon hallgatok zenet jelenleg Androidos tabletrol, es meg a legocskabb kinai BT eszkozokkel is siman megy. Ez elvarhato Apple termekektol is?
- Chromecast mennyire realis igeny?Illetve barmilyen info jol jonne, ami androidrol jovok szamara fontos. Elsosorban limitaciokra vagyok kivancsi, amiket merlegelnem kell a dontesem elott.
Kossz elore is a valaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3-as laptop memóriák nagyobb tételben
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest