- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norberto_th
aktív tag
Már ne is haragudj, de évek óta Apple termékeket használok, kicsit utánna kellene járni, hogy valóban van ilyen. Szerintem örülj neki hogy nálad nincs, csak kopogd le gyorsan, mert nálam is 1-2hét után jelentkezett...szal csak okosan

Egyébként azért cseréltem telót, mert azthittem már nem jo a telóm...(szervízben azt mondták minden oké, de ha egy este 100-ról nullára merül a telóm, munkába indulás előtt nem épp kellemes érzés) mondjuk szerettem volna cserélni, de nem most, így nem kellemes azt olvasni hogy egyébként szoftveres probléma, és a százalékos megjegyzés sm pontos, mert ismerős körökben nem egy iphone érintett. De sok itt az észkombájn megint

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Macska topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest