Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norberto_th
aktív tag
Már ne is haragudj, de évek óta Apple termékeket használok, kicsit utánna kellene járni, hogy valóban van ilyen. Szerintem örülj neki hogy nálad nincs, csak kopogd le gyorsan, mert nálam is 1-2hét után jelentkezett...szal csak okosan

Egyébként azért cseréltem telót, mert azthittem már nem jo a telóm...(szervízben azt mondták minden oké, de ha egy este 100-ról nullára merül a telóm, munkába indulás előtt nem épp kellemes érzés) mondjuk szerettem volna cserélni, de nem most, így nem kellemes azt olvasni hogy egyébként szoftveres probléma, és a százalékos megjegyzés sm pontos, mert ismerős körökben nem egy iphone érintett. De sok itt az észkombájn megint

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest