Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Egy mappa --> Előadó-Album
Amikor áthúzum az intunesban, ott a listában rendezetten jelenik meg, számcím-album-előadó. Az mp3 tulajdonságaira kattintva is látom ezeket, viszont az ipaden nem teszi őket egy albumba.
Volt olyan amit egybe tett és letöltötte az album borítót, belelépve pedig ott voltak a számok amiket átmásoltam, de a zömét nem, csak felteszi külön mp3 -ként, és minden file borítója az aktuális albumhoz tartozó borító...
Néztem mi lehet a külömbség, de nem találtam semmit, az elnevezési struktúra is ugyanaz.
Pl: a Metallica egyik albumát felteszi rendesen a másikat pedig csak számonként. Az ipaden sem tudok állítani semmit, max dalnézetbe teszen és albumonként rendezve látom az összes mp3-at egy hosszú listában.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest