- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodika
tag
Üdv Fórumozók!
Segítségre lenne szükségem. Az előző iPadem ami 5 éves rakoncátlankodik így ma vettem a családnak egy másikat! Arra gondoltam ugyanarra az AppleID-ra rakom ezt is mint a másikat de az iCloud-ot nem aktíváltam be rá. Fel is ment a netre látszik is az újban hogy melyik account alatt van a gép.
Ha a Webes felületen belépek látom mindkét gépet a listában mint regisztrált eszköz. Az iCloud alatt csak 1 van a régi. Ennek azért van jelentősége mert gondoltam felrakok pár appot ami kellene az újra de volt közte olyan ami a régin is fent van így a felhőböl kellett volna lehúzni.
Itt jöttek a gondok. Amikor rányomtam az Apple storeban hogy felhő letöltés kért jelszót de nem fogadja el amit beadok. Pedig tuti jó.
Próbáltam párszor de az Apple mindíg zárolja az accountomat. Gondoltam nem baj törlöm az iPad-et és feltolom megint elölről minha új lenne a gép. De ahhoz hogy törölhessem az új tabletet megint kéri az iCloud jelszót amit nem fogad el a gép.
Most így akkor mit tegyek?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv:
Vodika
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest