- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodika
tag
Üdv Fórumozók!
Segítségre lenne szükségem. Az előző iPadem ami 5 éves rakoncátlankodik így ma vettem a családnak egy másikat! Arra gondoltam ugyanarra az AppleID-ra rakom ezt is mint a másikat de az iCloud-ot nem aktíváltam be rá. Fel is ment a netre látszik is az újban hogy melyik account alatt van a gép.
Ha a Webes felületen belépek látom mindkét gépet a listában mint regisztrált eszköz. Az iCloud alatt csak 1 van a régi. Ennek azért van jelentősége mert gondoltam felrakok pár appot ami kellene az újra de volt közte olyan ami a régin is fent van így a felhőböl kellett volna lehúzni.
Itt jöttek a gondok. Amikor rányomtam az Apple storeban hogy felhő letöltés kért jelszót de nem fogadja el amit beadok. Pedig tuti jó.
Próbáltam párszor de az Apple mindíg zárolja az accountomat. Gondoltam nem baj törlöm az iPad-et és feltolom megint elölről minha új lenne a gép. De ahhoz hogy törölhessem az új tabletet megint kéri az iCloud jelszót amit nem fogad el a gép.
Most így akkor mit tegyek?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv:
Vodika
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest