Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi2010
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Igen, a legfrissebbet(iOS 11 beta 2).
Nagyon gyors, az animációk az esetek ~90%-ban vajsimák(ez nekem sokat számít, nem tudom ti hogy vagytok vele). Böngésző pillanatok alatt betölti az oldalakat, a Split View multitasking sem akad meg soha, nagyon jó élmény használni, főleg a 3 után, az már annyira lassú volt, hogy az elmúlt másfél évben nem is nagyon használtam, a kettő ég és föld. Plusz az is pozitívum, hogy olyan ~200g-mal könnyebb és kisebb is a 2017, ugyanakkora kijelző mellett így sokkal kényelmesebb használni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Battlefield 6
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Formula-1 humoros
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nagyon gyors, az animációk az esetek ~90%-ban vajsimák(ez nekem sokat számít, nem tudom ti hogy vagytok vele). Böngésző pillanatok alatt betölti az oldalakat, a Split View multitasking sem akad meg soha, nagyon jó élmény használni, főleg a 3 után, az már annyira lassú volt, hogy az elmúlt másfél évben nem is nagyon használtam, a kettő ég és föld. Plusz az is pozitívum, hogy olyan ~200g-mal könnyebb és kisebb is a 2017, ugyanakkora kijelző mellett így sokkal kényelmesebb használni.