Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
válasz
csabiks
üzenetére
"es ezzel most kit akarsz es mirol meggyozni? vegyunk samsung tabot mert az sosem fog frissulni? vagy mi a celod ezekkel a hozzaszolasokkal? unalmas es nem ide valo, massz at mashova."
Na megint megszólalt egy fanboy. Bár ne tette volna (ismered a mondást a csöndben maradásról és okosnak tűnésről?). Ui. pont 3,5 órával ezelőtt én voltam az, aki egy az egyben leírtam, hogy az iPad-ek (az Apple undorító és sok esetben bizony kriminális üzlet- és felhasználópolitikája ellenére) jobbak, mint a droidos táblák. Ezen hozzászólásom felett elegánsan “átsiklottál”.
Ahogy természetesen a posztjaim lényegéhez sem szóltál hozzá. Érvelés a részedről? Ugyanmár...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest