Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
válasz
csabiks
üzenetére
"es ezzel most kit akarsz es mirol meggyozni? vegyunk samsung tabot mert az sosem fog frissulni? vagy mi a celod ezekkel a hozzaszolasokkal? unalmas es nem ide valo, massz at mashova."
Na megint megszólalt egy fanboy. Bár ne tette volna (ismered a mondást a csöndben maradásról és okosnak tűnésről?). Ui. pont 3,5 órával ezelőtt én voltam az, aki egy az egyben leírtam, hogy az iPad-ek (az Apple undorító és sok esetben bizony kriminális üzlet- és felhasználópolitikája ellenére) jobbak, mint a droidos táblák. Ezen hozzászólásom felett elegánsan “átsiklottál”.
Ahogy természetesen a posztjaim lényegéhez sem szóltál hozzá. Érvelés a részedről? Ugyanmár...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest