Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz
ittakary
üzenetére
Köszi az nekem is megvolt, de mivel nem volt soha az életben tabletem, nem tudom mi számít. A 7,9 az csak a képernyő, vagy a fekete keret is számít? Melyikbe fog belemenni? Kisebbe vagy a nagyobba? Pont amiatt kérdezem, mert a káva nem tudom mennyit számít a méretben (mi van, ha a kijelző méret mellé vékonyabb fekete káva társul? Akkor a készülék átmérője ugye kisebb lesz. Aztán lehet hogy csak én dimenzionálom túl a dolgot...

-
deathtania
senior tag
sziasztok!
a hétvégén én is beléptem az alma tulajok klubjába, és kaptam egy iPad mini-t (első gen). Arra gondoltam, hogy kb csak munkára használnám: szövegszerkesztés, némi táblázatkezelés, és internet esetenként.
szeretnék hozzá egy kis használható billentyűzetet is, amivel könnyebb lenne gépelgetni. Találtam az edigitalnál ezt a tokot (tok1, tok2) szerintetek jó lehet? Mekkora méret kell géphez? 8-9-10 collos?Köszi a válaszokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest